dimarts, 24 de setembre del 2019

EL CALL JUEU DE TORTOSA I EL RECINTE EMMURALLAT 13

dilluns, 23 de setembre del 2019

C H AMPOSTA, 27; C B CASTELLÓN, 27

De vibrant se pot qualificar el partit que ens fan oferir anit les fèmines del Club d’Handbol Amposta i les del Club Balonmano Castellón.
El partit va començar amb més encert de l’equip local que va saber atacar molt bé la defensa en zona avançada (3-3) dissenyada per l’entrenador de l’equip de la Plana: 3 a 1. No obstant, a partir d’aquí les ampostines se van encallar i van cometre errors en atac que van ser clau per a que les jugadores del Castellón empatessin primer i se posessin posteriorment en avantatge. Al descans se va arribar amb un marcador favorable als visitants de quatre gols: 11 a 15.

Però les ampostines mai se van donar per vençudes i tot i que van aconseguir reduir diferències, qualsevol errada tornava a eixamplar l’avantatge de les de Castelló.
Quan només faltava un minut i escaig per acabar el partit que l’Amposta aconseguia empatar (26-26). El Castellón tornava a posar-se per d’avant (26-27), però l’últim atac de les ampostines va ser determinant i novament van aconseguir empatar (27-27).
Amb el temps esgotat, el Castellón encara va disposar d’una última oportunitat en tenir un cop franc directe, però el marcador ja no se va moure.