dissabte, 6 de novembre del 2010

UN ALTRE “DISSABTE ROIG”

Després del dinar de dissabte passat amb la consellera Montserrat Tura i número 2 per Barcelona a la llista del PSC de les properes eleccions, avui, l’agrupació d’Amposta ha tornat a sortir al carrer amb un acte de precampanya política per a sensibilitzar a la ciutadania i captar nous simpatitzants.
Una vegada més, el nombre de ciutadans que s’han apropat a l’estand de l’agrupació local del PSC ha estat nombrosa i molts d’ells han omplert la butlleta com a simpatitzants del partit per a rebre la informació personalitzada, així com ser avisat puntualment dels diversos actes de campanya que es faran a la nostra ciutat.
Segurament, l’acte d’avui, com tots els que fa l’agrupació del PSC d’Amposta passarà inadvertit per a la Revista Amposta (òrgan de difusió de propaganda de l’equip de govern de la nostra ciutat)
I ho dic així perquè al passat número, un acte de similars característiques al que hem fet avui, en aquest cas, portat a terme pel PPC, va ser considerat com a notícia per part de l’equip redactor de la revista. És cert que a l’acte hi van assistir, a part dels militants locals, el diputat i exalcalde de Deltebre Joan Bertomeu i la regidora d’Ulldecona i màxima responsable del partit a la comarca del Montsià Isabel Salas.
No sé si això vol dir que entre les dues formacions de la dreta catalana (una més a la dreta i l’altra més catalana) hi ha bona sintonia o és un intent de la federació de CiU a Amposta per apropar-se políticament al PP català per si fos necessari la seva participació a les municipals de l’any que ve.
Pareix que hi ha una enquesta feta a nivell local d’Amposta que donaria 1 regidor a la formació que lidera a nivell de Catalunya l’Alicia Sánchez-Camacho.
Cal recordar que després de les eleccions de 2011, Amposta tindrà 5 regidors més. O sigui passarà de 17 a 21. Això vol dir que amb menys número de vots es podria aconseguir un regidor i és per això que el PPC d’Amposta podria tenir alguna possibilitat de tornar a entrar a l’ajuntament, una fita que no aconsegueix des de fa dues legislatures, es a dir, des de que es va promulgar el PHN per part del govern d’Aznar i el moviment anti-transvasament de la PDE.