dimarts, 11 d’octubre del 2016

CARTA OBERTA A JORDI JANER, CONSELLER D’INTERIOR

La setmana passada el Departament d’Interior va prendre una decisió que m’afecta personalment: prohibir que la plataforma Prou! AP-7 gratuïta ja! pogués seguir tallant l’N-340, tal com venia fent durant el darrer any.
Ignoro quin han estat els motius que han fet canviar de criteri a aquesta Conselleria, el perquè si fins ara s’havia respectat el dret constitucional de manifestació que tenim tots els ciutadans, de sobte se’ns hi priva, igual com va fer mesos enrere el Subdelegat del Govern Central de Castelló que tampoc dóna permís als veïns de la zona per a tallar la mateixa carretera al seu pas per Vinaròs.
Tot i que els antics convergents (perdoni’m però ara no sé com anomenar-los) vulguin defugir de ser comparats amb el del PP, la realitat és la que és i des del meu punt de vista s’hi assemblen bastant i tot sovint els hi veig els mateixos tics autoritaris més propis d’èpoques passades.
La plataforma no va en contra ningú. La seva única finalitat és aconseguir l’autopista gratuïta, una via més segura que la carretera nacional i que ja hauria d’estar alliberada de peatges des de fa anys.

Responent-me a mi mateix sobre el que pregunto uns paràgrafs més amunt, penso que, segurament, la negativa a deixar-nos seguir amb els talls es deu a interessos privats d’algú que està per sobre seu (no té perquè ser forçosament un càrrec jeràrquic) i de qui, vostè, només faria de ma executora.