dilluns, 31 d’octubre del 2016

S’HAURIA POGUT FER MILLOR (31-10-2016)

Carrer Amèrica. Ahir pel matí. 

El cert és que aquest camió de mudances no s’hi va estar massa estona. Potser ¼, potser ½ hora... Però me dóna ben bé igual.
Com veieu, mentre feia la seva feina, va estar parat amb doble filera, òbviament prohibit per la normativa de transit.
I jo pregunto:

-¿Què li hauria costat a la persona que es traslladava de domicili demanar permís a l’Ajuntament pe a què la policia local li habilités l’espai suficient per poder carregar el camió?

Sembla ser que hi ha molta gent que no sap que s’ha de demanar permís a l’Ajuntament per a fer moltes coses. A la pràctica resulta què és molt més còmode no anar-hi i tirar pel recte.

Com per exemple aquell tema que va sortir l’altre dia a la pàgina Digues la Teua. Tot aquells comercials que van pel poble (amb bona fe o no) dient que són d’una determinada companyia elèctrica o de telefonia. Tenen l’obligació de passar per la policia local a que els prenguin nota de la seva activitat i evitar així malentesos. Segurament se’n donarien igualment, però una simple trucada a la policia podria resoldre la situació. 
O una de molt preocupant: a l'hora de recollir les deixalles més grans i voluminoses. Quants truquen al telèfon de recollida? Una vegada més és més pràctic deixar-les a qualsevol lloc: al costat dels contenidors o a les rodalies del poble.