dilluns, 11 de setembre del 2017

ELS VERITABLES PROTAGONISTES

Tot i que els mitjans de comunicació no solen parlar d’ells, de vegades aconsegueixen medalles... No són medalles olímpiques, no comporten cap record mundial, ni europeu, ni tan sols nacional... Però són medalles d’or al reconeixement a les seves tasques humanitàries al servei de la societat.

Si divendres va ser l’Ajuntament de Barcelona qui va distingir els cossos de seguretat i serveis d’emergències amb la medalla d’or per la tasca que van dur a terme després dels atemptats de Barcelona, ahir diumenge va ser el Parlament de Catalunya qui va fer el mateix reconeixement atorgant-los també la medalla d’or per la seva labor durant els atemptats de Barcelona i Cambrils del passat 17 d’agost.
L'acte va comptar amb la presència de la Presidenta del Parlament Carme Forcadell i del President de la Generalitat Carles Puirdemont.

Entre els qui van rebre la medalla, Paco Túnez, amic i company de treball (les fotos que il·lustren aquest text me les va enviar ell anit)

Paco porta quasi 30 anys sacrificant-se pels altres. Va començar com a voluntari de la Creu Roja de Tortosa i ara és el cap d’Emergències de la Creu Roja a la província de Tarragona.
Els dies posteriors a l’atemptat va ser el cap d’Emergències de l’aeroport del Prat. Dirigia un grup de gent, entre ells psicòlegs, que rebien als familiars de les víctimes dels atemptats terroristes.
Paco (com tota la resta dels distingits) és mereix aquet reconeixement amb escreix.

Moltes felicitats Paco i un plaer poder compartir amb tu amistat i treball.