dijous, 22 de desembre del 2011

MALES FORMES



Sembla ser que els pressupostos que prepara l’ajuntament d’Amposta per al proper any s’han fet d'esquena de la interventora municipal.
Durant molts d’anys, en l’època que el senador espanyol n’era alcalde, tant el secretari com l’interventor, quan signaven havien de posar “accidental”, ja que cap dels dos gaudia del nomenament oficial. Més d’un cop hi van haver que van sol·licitar la plaça, però com se’ls hi dia que “no necessitaven els seus serveis”, automàticament hi renunciaven.
Finalment, primer, al començar el primer “regnat” del “sinyó” metge, hi va arribar una secretària i a les acaballes de la legislatura una interventora.
Però les formes sembla que no han canviat gaire.
Mentre la regidora de Hisenda presentava als portaveus de l’oposició els pressupostos, sembla que la interventora no en sabia res de res i així ho va comunicar a algun d’aquests portaveus.
Després d’assessorar-se, la interventora sembla que li farà saber al “sinyó” metge (a hores d’ara m’imagino que ja li ha comunicat) que si no sé la té en compte a l’hora d’elaborar els pressupostos, no els validarà.
Personalment em sembla molt fort, però del tot creïble saben com s’actua amb l’aval (i la impunitat) de la majoria absoluta.