dimecres, 7 de desembre del 2011

LA GUARDERIA DEL BARÇA




Aquest qualificatiu és un dels mols que avui dóna la premsa esportiva l’equip del Barça que ahir va jugar contra el Bate Borissov.
Ja classificat l’equip com a primer de grup després de guanyar a Milan, assegurant-se així jugar el partit de tornada a casa a la següent eliminatòria de la Champions Leage, Guardiola va alinear ahir un equip titular format per 9 jugadors de la cantera barcelonista (7 dels quals eren del Barça Atlètic) més Pinto i Maxwell.
Els joves jugadors del Barça van imitar als “germans grans” i van oferir un recital de futbol que va enamorar a tots els que van veure el partit pels canals de pagament.
A part de veure jugar junts per primera vegada els germans Alcántara (Thiago i Rafinha –l’altre dia vaig escoltar per la ràdio que Thiago serà pilota d’or dintre de pocs anys), hi havia d’altres molts atractius, ja que les perles del Barça sembla que no tenen fi.  
Per exemple, a Reus van poder gaudir en veure jugar a dos jugadors de la ciutat: Sergi Roberto i Isaac Cuenca, aquest darrer és l’última perla arribada al primer equip.
Reus passa per ser una de les ciutats amb més “genis” per metre quadrat: Gaudí, Pascual, Fortuny, Prim, Buenafuente, etc. Dintre d’uns anys la llista pot veure incrementada per Cuenca i Roberto.
El Barça està de moda a tot el món, el seu futbol enamora, Messi és un dels personatges més coneguts... Per tant, és lògic que la majoria de joves promeses somien poder acabar jugant a can Barça.
L’altre dia TV3 va descobrir una d’aquestes joves promeses. Li han posat el sobre nom del Messi japonès i juga que meravella. Per suposat ja forma part dels inquilins de la nova Masia.
  

(La foto és del diari Sport)