diumenge, 18 de desembre del 2011

LO CARRILET: JORNADA DE PORTES OBERTES



El proper divendres 23 de desembre, a partir de les 12 del migdia tindrà lloc la “II jornada de portes obertes” del centre d’acollida "lo Carrilet de Tortosa". El centre està ubicat a la Rambla de Catalunya núm. 83, cantonada amb el carrer Juan Sebastián El Cano del barri de Ferreries de Tortosa.
Com a preparatiu d’aquest esdeveniment, divendres passat un equip de TV3 amb Víctor Sorribes al front, van anar a fer una gravació que s’emetrà al programa Comarques un dia a determinar de la setmana que comença demà.
Les primeres imatges van ser captades al hort ecològic que està al càrrec dels xiquets més grans del centre (entre 4 i 5), estant al front de l’equip Miquel. Aquest hort, dintre d’un terreny particular, està molt prop del centre educatiu i per la zona del darrere de l’Hiper Sympli. Allí es cultiven els productes normal d’un hort: enciams, seves, cols, tomàquets, carxofes, etc. Allí, al mig de l’hort, van entrevistar a Núria, la directora.
Després tot l’equip va retornar cap al centre on es van filmar unes imatges representant a una família col·laboradora quan va a buscar un xiquet. El fet d’estar l’equip de TV3 va crear gran expectació entre els veïnat de la zona i van ser molts els qui van sortir al carrer a veure com es feia la gravació.
Mes tard, i ja dintre del centre que ocupa pràcticament tot un petit bloc, l’equip va entrevistar al matrimoni que, amb anterioritat, havia simulat anar a buscar l’infant.
La gravació va acabar agafant unes imatges de les diferents zones del centre.
Els que seguiu el meu blog heu pogut endevinar que la parella que va col·laborar “desinteressadament” érem la meva dona i jo mateix.
Per a finalitzar voldria animar a tota la gent que pugui a col·laborar també amb lo Carrilet, segur que, si ho fan, m’acabaran donant les gràcies per l’experiència.