dimecres, 7 de desembre del 2011

RECICLATGE D’EXREGIDORS




Dilluns m’explicaven que l’exregidor de CiU i que va estar 8 anys al govern municipal d’Amposta Sisco Fosch com a regidor de Noves Tecnologies i Mitjans de Comunicació,  pot acabar entrant a treballar al telecentre del punt Òmnia.
M’explicaven que, amb ell, seran 5 els exregidors “col·locats”: Daniel Rius, com a gerent del Consell Comarcal, Josep Vallés (lo Pepo), com a gerent de l’àrea d’Esports de l’ajuntament, Pasqual Almudeve que ara mateix està fent un estudi econòmic per a l’ajuntament i que podria acabar dirigint-lo i Josep Ramon Masip, com a gerent de Fira Amposta.
Però el meu informant no encara se’n va deixar. Potser perquè fa més temps i la memòria, de vegades, també falla.
Al menys dues regidores més també haurien trobat ocupació després de abandonar els seus càrrecs de responsabilitat a l’ajuntament de la capital del Montsià: Tere Reche, responsable de l’àrea de promoció econòmica de l’ajuntament des de fa al menys 4 legislatures i Marga Maigi que va trobar feina al centre de dia de la llar de jubilats municipal. Les dues regidores havien tingut abans d’entrar a l’ajuntament amb l’exsenador espanyol com a cap de llista dues botigues, la primera de moda (roba) i la segona de llanes.