dilluns, 24 d’octubre del 2011

LA TEORIA DE LA CONSPIRACIÓ 2



La dreta mediàtica posa en qüestió el final de la banda terrorista ETA i fins i tot la presenta com "la gran guanyadora". Segons alguns dels seus “portaveus”, com per exemple HermannTertsch a Telemadrid, posen en dubte les intencions de la banda terrorista i diuen que ho han fet per a que el PSOE esgarrapi vots, parlant de “favor al govern de Zapatero”.
En remuntem a l’11 de març de 2004? Sí, el dia dels atemptats de Madrid. Aquell dia van explotar casi de forma simultània 10 bombes a trens de rodalies de la capital d’Espanya. Resultat 191 morts i uns 1.700 ferits. Estàvem a les portes d’uns comicis generals on, previsiblement, el Partit Popular havia de renovar la seva majora, llavors amb Mariano Rajoy al capdavant.
A pesar d’haver-nos posat a una guerra il·legal, com la de l’Iraq, el PP havia de tornar a governar a Espanya. Però aquelles bombes van ser el començament de la seva derrota electoral.
Tot indicava (i en més de 7 anys, ningú ha demostrat el contrari) que l’atemptat el van perpetrar islamistes radicals com a revenja de que Espanya participés en la Guerra, com també atemptarien a Londres mesos després.
Però al PP d’Aznar, Rajoy i Ángel Acebes, un fet com aquest els perjudicava greument (i ells n’eren conscients), per tant, s’havien d’inventar una TEORIA DE LA CONSPIRACIÓ i dir que els morts els havia produït la banda terrorista ETA. Cap indici ho indicava així, els experts, des del primer moment van apuntar als islamistes, però el PP es va entossudir en afirmar el contrari.
El poble planer es va rebel·lar i va sortir al carrer demanant una rectificació al govern. Una rectificació que mai va arribar. La gran mentida del PP el va portar a perdre les eleccions i donar la victòria als socialistes. Ara temen que pugui passar el mateix.
Per tant, si les enquestes electorals de cara el 20-N no els són favorables (i vull dir amb això que l’avantatge que porten ara respecte al PSOE comença a disminuir sensiblement), faran ús de la TEORIA DE LA CONSPIRACIÓ 2 i cada cop afirmaran més i més que la banda terrorista ETA va fer el comunicat per a perjudicar-los electoralment i que el comunicat emès el passat dijous no és el final, només una treva temporal.
La qüestió està en que si el poble s’ho acabarà creien o, com fa més de 7 anys acaba barrant el pas a un partit que cada cop està més ancorat cap a la dreta.