dimarts, 11 d’octubre del 2011

DIA 3. QUARTA ETAPA. L'IGUELDO


L’Igueldo és el mont que hi ha l’esquerra de la badia de Sant Sebastia, contraposat al Urgull. A sobre hi ha un antic parc d’atraccions, però també un hotel. Però Igueldo també és un barri de la capital donostiarra on sembla que el temps s’hagi aturat.
Retornant cap a Donosti, passarem per l’Igueldo des d’Orio. Al arribar al nucli de població, ens aturarem uns moments. De dintre del que semblava un poliesportius, s’escoltava el que ben bé podia ser un acte polític aberzale, amb intervencions de diversos oradors i aplaudiments. Varem escoltar com es nomenava a una sèrie de persones (candidats a les properes eleccions?) i després sonaren unes notes musicals (l’himne al soldat basc o Eusko Gudariak?) No ho podem assegurar, però tot semblava que era els que us acabo d’explicar.
Quan arribarem al parc d’atraccions (per entrar hi ha que pagar 1,80 euros) s’estava ponen el Sol. Sense dubte un moment ideal per arribar-hi ja que les fotos solen sortir molt boniques.
Es diu que des de l’Igueldo es poden veure les imatges més impressionants de Sant Sebastià, sobre tot quan arriba la nit i s’il·lumina.