dimarts, 25 d’octubre del 2011

RESPOSTA AL PP D'AMPOSTA



Abans que res us convido a llegir el text que m’ha arribat per mig d’un amic i està tal qual, no he canviat ni un punt, ni una coma...

Populars Amposta
Lo sapo s'ha inflat (lo sapo roig) para els que no ho saben li podeu trobar en el seu blog LA VIA AUGUSTA, és el senyor, Joan Ferré Verge, funcionari de l'estat, i fotògraf en el seu temps lliure, doncs fa fotografies, de la bandera espanyola constitucional, que posa algun veí en els dies assenyalats com el 12 d'Octubre,i fent les critiques amb mes sarcasme que es poden llegir,a s...egut regidor del ...PSC a l'Ajuntament de la nostra ciutat d'Amposta dit això comento. Populars Amposta estem en el facebook,i segons sembla, algun company va anvia una sol·licitud de amistat,i se u ha pres malament, té temo de la critica amb educació i constructiva,jo sóc militant del PPC de fa molts anys i sempre m'he relacionat amb tothom, de tots els partits i crec que tinc amics en tots els llocs, les persones no es valoren per la seva raça,religió,o el seu sexe ni posició política, sembla que de vegades els que presumeixen de tolerants,progressistes,pacifistes,ecologistes,i que són els més honests del món, tenen molts perjudicis i temo, a portar comentadior,amb criteri i educació, creo i estic convençut, perquè conec socialistes que són molt més seriosos i savis en els comentaris que el que s'amaga darrere del Sapo Roig, espero que perdi la por i s'atreveixi a comentar els seus grans pensaments, amb persones que no tinguin el mateix pensament polític, una salutació sapet.Ver másMostra'n més...

Sembla ser que els “Populars Amposta” han descobert la sopa d’all.
Imagino que amb aquest text volen fer pública la meva identitat... Com si els meus lectors no sabessin qui sóc.
La Via Augusta la vaig obrir a finals del mes de juliol de 2007, per tant, ja son més de 4 anys, durant els quals he fet més de 2.000 entrades, normalment comentaris polítics, però darrerament també fotos. Només al cap d’un parell de mesos, vaig rebre la invitació de Vinaròs News per a que hi publiqués un article cada quinze dies o sigui, més o menys uns 24 a l’any. Des del primer dia el seu director, Emili Fonollosa em va enllaçar el meu bloc i va posar el meu “careto”.
És veritat que durant un temps hi havia seguidors que no sabien qui s’amagava darrera del “Sapo roig”, però no crec que actualment encara en quedin sense saber-ho. Per cert, si algú no sap d’on ve això de “Sapo roig”, l’explicació és molt fàcil. Els fills de la Galera, i jo ho sóc (igual els Populars Amposta ho ignoren, perquè segurament també ho haurien posat), tenim l’apel·latiu de “sapos” i el de roig, és obvi, no?
Sembla ser que Populars Amposta estan molests amb mi, encara que ells diguin que qui em vaig molestar vaig ser jo per no acceptar-los com amics al Facebook. I tot per una bandera posada a un balcó el dia 12 d’octubre.
Sapigueu Populars Amposta que el 12 d’octubre el celebro no tan com vosaltres, més. I els meus amics, familiars i afins, ho saben bé i no els passa desapercebut. El 12 d’octubre és el meu aniversari, la qual cosa, segur que ignoreu, perquè de no ser així, segurament també ho hauríeu posat.
Per finalitzar sapigueu que és molt fàcil desqualificar a algú amagant-se darrera d’uns genèric o pseudònim, a la qual cosa estic acostumat ja que abans de vosaltres ho van fer “Convergents Amposta”.
Als meus amics (incloc els de Facebook), els trio jo i no puc acceptar gent que passen pel costat meu i no em saluden. És curiós aquest fet.
Qui m’ha enviat el text m’ha dit que el podia llegir al mur de Populars Amposta. A diferència d’ells que segueixen el meu blog, encara que de forma anònima, jo no hi entraré, no sigui que les seves idees m’acabin contaminant.
Salut, camarades, llarga vida a la bona gent i als que no ho sigui, que els bombin!

Podeu llegir les dues entrades (per si algú té curiositat) on, segons Populars Amposta, parlo d’ells i els respon perquè “m’he pres malament” la seva sol·licitud d’amistat. 

http://laviaaugusta.blogspot.com/2011/10/falses-amistats.html