dissabte, 31 de maig del 2014

LA IMPORTÀNCIA DE LA COMUNICACIÓ



O potser caldria dir la importància d’una bona comunicació.
Una bona comunicació potser no fa guanyar eleccions, però hi ajuda. Voleu en exemple? Quan allà per l’any 1986 es va celebrar el referèndum sobre l’OTAN, tot feia pensar que el resultat seria contrari a l’ingrés, ja que el lema OTAN no bases fora, havia arrelat amb força entre la població, sobre tot entre els més joves i conscienciats socialment. Però el dia anterior a la jornada de reflexió perceptiva en totes les jornades electorals va sortir el llavors president Felipe González que, amb el seu discurs, va fer canvia l’opció de vot de molta gent que l’escoltava.
Després de la davallada generalitzada del PP, el President de la Comunitat Valenciana (a Catalunya País Valencià) Alberto Fabra ha decidir nomenar un portaveu de l’executiu a jornada completa i no només per a després de les reunions del Govern.
Segons Fabra (que tot i ser de Castelló no parla valencià –també anomenat català-) cal enviar missatges constantment a la població per a explicar-los les polítiques que es duen a terme des del Govern Valencià.
Segons Empar Marco, la corresponsal de TV3 a València, aquesta tasca la portava a terme fins fa uns mesos la Radio Televisió Valenciana, però d’ençà del seu tancament, la comunicació entre govern i ciutadania havia quedat orfe per la part del govern.
Si hagués estat jo el nomenat portaveu a jornada completa (evidentment que no ha estat així), presentaria la meva dimissió irrevocable de forma immediata per por a convertir-me en l’ase dels cops en el cas de que el PP no remunti el vol.
Que una sola persona (o un equip si voleu) hagi de fer el mateix paper que 3 o 4 mitjans informatius em sembla un disbarat monumental i em pregunto una cosa: Tancats els mitjans públics valencians, quins canals faran servir?
Des del meu punt de vista es tracta d’un despropòsit més de Fabra que mai ha estat a l’alçada del president que València necessita.