dissabte, 10 de maig del 2014

UNA LLIGA BOJA

L’empat de dimecres del Madrid al Nuevo  Zorrilla ha convertit al Barça en el màxim favorit per a guanyar la Lliga 2013-2014. Després d’empatar dissabte contra el Getafe, deia Xavi que el Barça havia perdut la lliga. Només 4 dies després, si guanya els dos partits que li queden (per tant depèn d’ell mateix), pot ser campió. Es tracta sense dubte d’una lliga de despropòsits, una lliga boja!    
Quan va acabar el partit contra el Getafe, ni el més optimista seguidor del Barça hauria apostat a que l’Atlètic perdria contra els granotes (així es coneix l’equip i l’afició del Llevant) i que el Madrid empataria a casa contra el València, un equip que va perdre la setmana passada la possibilitat de jugar la UEFA League al temps de descompte i va veure que el Madrid també li empatava en temps de descompte. Però al menys va conservar un punt i li va tocar els nassos am Madrid. La carambola va ser bona, però no suficient, ja que el Madrid, tot i l’empat, es convertia amb l’únic equip que depenia d’ell mateix i de sobte l’afició culer, va pensar el pitjor: un any em blanc, la décima i per al colmo el Madrid campió de lliga. Massa per al cos. Es clar que encara ens quedava un darrer cartutx a la recàmera: que el Celta de Luis Enrique (el que a hores d’ara té més possibilitats de convertir-se en el nou entrenador del Barça), al menys empatés diumenge a Balaidos amb el Madrid. Aquest fet encara pot passar.
No vull portar mala astrugància però el Barça del Tata Martino ha fet demèrits suficients per a no guanyar res. Es clar que també ha tingut molta mala sort, sobre tot en aquest tram final de la temporada amb les lesions de Victor Valdés, Piqué, Neymar, Jordi Alba i fins i tot Bartra.
Conclusió: No crec que el Barça guanyi perquè això suposaria que al darrer partit hauria de guanyar a l’Atlètic de Madrid a qui no ha guanyat en tota la temporada (i això que han jugat 5 partits) Però si el guanya i finalment és campió, no vegeu el que riuré...