dissabte, 17 de maig del 2014

EL BARÇA NO POT TORNAR A FALLAR

Després d’una temporada de desgràcies, contratemps i patiment, el  Barça ens ha de donar avui una alegria. L’afició s’ho mereix!
La petició d’entrades durant la setmana ha estat gran i, és de suposar que hi haurà ple fins la bandera. Els socis i aficionats que acudiran al camp animaran a l’equip com si fos el darrer partir, com si s’hi juguessin la pròpia supervivència.
I davant d’això no poden tornar a fallar. La sort del Barça és haver pogut arribar viu a aquesta final. Perquè si el Barça va fallar, l’Atlètic i el Madrid, també ho van fer. Durant unes jornades semblava que ningú volia ser campió de lliga, un títol que, com he dit d’altres vegades, per a mi és el més important, més que la Champions.
Però avui es resoldrà. Mai abans havia passat una final com aquesta. Recorda la història que allà pels anys 70, quan el Barça s’havia de conformar la majoria de les temporades en guanyar la Copa de su Excelencia el Generalísimo i gràcies, el Barça i el Atlètic també es jugaven el campionat, però n’hi havia un tercer que tenia possibilitats si el partit acabava en un empat: El València. L’equip valencià havia de guanyar al camp de l’Espanyol i, com ja he dit, Barça i Atlètic havien d’empatar. Mentre el València va fer el que tocava, els altres dos van empatar i li van regalar el títol.
Avui no serà així. Si empaten, la lliga serà per a l’Atlètic que per alguna cosa va líder amb 3 punts d’avantatge. Però el Barça ha de guanyar sí o sí. És igual que ho faci al darrer minut i de penal, ha de guanyar!
Només que sigui per a honrar la memòria de Tito i dedicar-li el títol, s’ha de guanyar!!... Però l'Atlètic també li voldrà dedicar a Luis Aragonés... O no? 
No valdran excuses i em sembla que els jugadors ho tenen clar. Una altra cosa és que els surti un partit com els que han jugar darrerament.
Sembla ser que reapareixeran Piqué i Jordi Alba... I jo al davant posaria a Tello ja de sortida. I Messi ha de ser Messi i marcar un gol o més que aquest any encara no ho ha fet davant els matalassers. I si en marca 4, de retruc pot ser Pichichi. Capacitat per a fer-ho en tenen.
Visca el Barça!!!!