divendres, 2 de desembre del 2011

“VALENCIA ES LA TIERRA DE LA FLORES DE LA LUZ Y DEL AMOR…”



Amb el 20-N i després del 20-N, la festa continua…  
Des de la meva posició d’esquerres i “antipepera” cada vegada em costa més entendre als valencians que, votant al PP, donen legitimitat als seus governs.
Ahir vaig poder escoltar a Mònica Oltra, la portaveu parlamentària de la coalició Compromís. Oltra demanava que se’ls retiressin els “beneficis” als presidents valencians inculpats per casos de corrupció. De moment l’únic encausat és Francisco (Paco per als amics) Camps.
Els beneficis que gaudeixen els expresidents valencians són: despatx, cotxe oficial, dues secretàries i un sou de més de 50.000 euros a l’any.
Evidentment, la majoria absoluta del PP va impedir que prosperés la moció presentada per Compromís, encara que va obtenir els vots favorables de les altres formacions parlamentàries. I a sobre van tractar a la diputada d’oportunista i de fer demagògia!
Mentre això passa, s’ha anunciat que no hi haurà diners per a pagar als diputats autonòmics ni per a la paga extra. Les entitats financeres que fins havien “sostingut econòmicament” els govern de Zaplana, Camps i ara Fabra, estan intervingudes per l’Estat i no poden finançar-los més.
Sembla mentida de que no vegin que els mils de milions que “s’han volatitzat” són, precisament, de les valencianes i valencians de bona fe que tenien els seus estalvis a les citades entitats. Per tant, indirectament, han estat ells els qui han finançat esdeveniments com la Copa Amèrica, les carreres de F-1 i de motociclisme o la visita del Papa Benet XVI, entre d’altres.
Per cert, sembla que de la visita del papa hi ha 3,8 milions d’euros de despeses sense justificar.
“Valencia es la tierra de la flores...”. 

DARRERA HORA: La policia registra la Ciutat de les Arts i les Ciències i imputa a dos exdirectors pel cas Urdangarín.