dimarts, 8 de gener del 2008

SEGONS EL BISBES PRACTIQUEM L'INFANTICIDI!

Us va al cap aquell tètric quadre de Goya anomenat “Saturn devorant els seus fills” on una figura fantasmagòrica amb ulls de boig, subjecta amb les dues mans una criatura a la que li manca el cap i un braç i es veu com li raja la sang? Això és el que m’ha vingut al cap quan he sentit que avui els bisbes parlaven d’avortaments i infanticidis. No, senyors bisbes! L’avortament, desgraciadament, encara està molt lluny de les aspiracions de molts progressistes i tal com està ara està molt regulat. Potser no el controlat que caldria i és per això que moltes clíniques avortistes tenen que cometre il•legalitats per a donar resposta a moltes dones que no volen segui amb els seus embarassos. Però infanticidi? Si fossa creient exclamaria: “Valgui’m Deu!, com es pot dir un disbarat tant monumental?”
És que ara aquella vella tàctica del PP de tot s’hi val, ha passat a mans de l’Església Catòlica més rància i reaccionaria?
Avui escoltava a la Cadena Ser que Gemma Nierga posava en boca de Santiago Carrillo (l’odiat per la dreta!) aquestes paraules: “L’esquerra en aquest país ha canviat. Però la dreta segueix sent la mateixa de l’any 36”. Contundents però mols explícites.
Cal parar-los els peus. Som un país modern que mirem al futur i no cap al darrera amb nostàlgia com fa el PP i la pròpia Església Catòlica!
Fins i tot Joaquín Calomarde, ex-diputat del PP afirma al diari digital el Plural "que va abandonar el partit per l'extrama dretització".