dimecres, 30 de gener del 2008

PrePotència I CINISME

On està la coherència del PP? Ells que per qualsevol cosa demanen la dimissió, sobre tot si aquest és socialista, ara, després de la sentència exculpatòria de l’Audiència Provincial de Madrid als metges denunciats dels hospital Severo Ochoa de Madrid, no només no dimiteix ningú (ni Esperanza Aguirre, ni el conseller Lamela, etc.) sinó que ni demanen perdó ni volen dir si els acabaran readmetent. Ja que la denúncia contra la mala praxi mèdica va ser anònima, ara, el que caldria és obrir una investigació en tota regla amb la finalitat d’esbrinar d’on va sortir aquesta denuncia i millor encara: qui la va fer.
Per a mi la Presidenta de la Comunitat de Madrid i el seu conseller han perdut tot tipus de credibilitat, i així tindria que ser també per als seus administrats. Només la realització de gestos honestos de cara Luis Montes i el seu equip encaminats a demanar-los perdo de forma pública i notòria, readmetre’ls al Servei Madrileny de Salut, etc. etc. poden fer esborrar tot el mal que els han fet.
La querella que vol presentar el col•legi mèdic pot seguir-los donant un ajut força estimable, però no tot. I que n’aprengui el govern d’Esperanza i tot el PP.