dijous, 17 de gener del 2008

UNA TRUCADA DE JOAN RUIZ NÚM. 2 DEL PSC PER TARRAGONA

Aquesta mateixa tarda m’ha trucat Joan Ruiz i Carbonell qui per cert, us anuncio abans de que es faci oficial, anirà de núm. dos a la llista del PSC per Tarragona. Era per a fer-me uns aclariments sobre les seves posicions respecte a la unificació de federacions socialistes a la província de Tarragona i posterior segregació de la de les Terres de l’Ebre. Primer que tot l’he felicitat per la seva posició a la llista (“lo cortés no quita lo valiente”)
M’ha dit què, en contra del que deis jo l’altre dia al meu blog, no és cert que ell fos un defensor de la unificació de la federació del sud amb les del camp de Tarragona. Què ell era partidari d’un comitè d’enllaç que coordinés estratègies entre les dues federacions. Però que també era cert que quan, finalment es van tornar a separar, que tampoc n’era partidari. I en totes dues vegades va quedar-se en minoria tot defensant les seves postures.
No tinc perquè dubtar d’aquestes afirmacions “oficials”. Ningú millor que ell pot saber el que va fer i no va fer en tot moment.
Per la meva part li he dit que esperava que el 9-M, Tarragona pogués treure 3 diputats: Francesc Vallès, ell mateix i la Lluïsa Lizàrraga. Veure’m...