dimarts, 22 de gener del 2008

UN PAMFLET MUNICIPAL AL SERVEI DEL PARTIT QUE GOVERNA

Ja fa temps que la Revista Amposta (òrgan oficial del grup de CiU de l’ajuntament) fa un tuf a ranci. Als pamflets dels estats totalitaris on es lloava al dictador. Amb el canvi de govern hom pensava que podria haver un gir cap a la pluralitat, veracitat i rigor. Ni així! En el darrer número, a l’espai que es cedeix als grups municipals, el grup de CiU ho aprofita per carregar contra el portaveu del grup municipal del PSC i qualifiquen de ridícula una actuació seva a un determinat ple. Segons CiU, Espanya no va trobar al seu programa electoral l’emplaçament que proposaven per a l’escola oficial d’idiomes, tot i que ho va buscar... Per molt que Espanya digués que la publicació només era el resum del programa i en un altre ple els emplaces a llegir el seu blog per a sortir-ne de dubte. El que queda per a CiU és la imatge d’aquell dia.
Cal dir que de la mitja pàgina de la revista que disposen els grups, CiU només n’aprofita un petit espai. El necessari per a carregar contra el socialista. El que no em queda clar és si només escriuen aquestes poques línies perquè no tenen res a dir o perquè son uns dropos de mena.
A la majoria de revistes, CiU, ni tan sols aprofita un petit espai i quan ho fan es per carregar contra els grups de l’oposició. De vegades li toca al d’ERC. Per què? Perquè no els ho cal. Si ja disposen de tota la revista per a glorificar alcaldes presents i pretèrits, sortides a manifestacions, etc. per a que cal després utilitzar l’espai que els hi toca per acord del pel.
Espero el dia que ens expliquen el que menja l’alcalde o els regidors, a manca de donar una informació més rellevant. Sí tinguessin una mica de dignitat, que no la tenen, tancarien la revista per vergonya!
Per a finalitzar us proposo un joc. A veure si sense mirar la cartera (o la bossa de ma) sabríeu diu tot allò que porteu sense deixar-vos res... Els bitllets a banda... Segurament que no! I això que cada dia us la trèieu de la butxaca unes quantes vegades... Això és el que senzillament li va passar a Espanya...