dimarts, 1 de desembre del 2009

ELS MULTICINEMES AMPOSTA JA HAN TANCAT...


... I han tornat a obrir! Ha esta un “vist i no vist”... Segons l’alcalde, el 24 de novembre signava el decret d’alcaldia ordenant el tancament per la manca del perceptiu certificat de l’ECA (Empresa Col•laboradora de l’Administració) que és l’empresa que certifica que “tot està en ordre”. Segurament heu pogut veure el seu logotip a l’enganxina de l’ascensor confirmant que ha passat la corresponent revisió.
Segons el mateix alcalde, van tancar el dimarts, dimecres i dijous de la passada setmana i divendres van portar l’informe favorable de l’ECA.
Els multicinemes van obrir el 2001. Al cap de 7 anys i mig, sobre l’agost de l’any passat, es va saber que continuaven amb “llicència provisional” atorgada per l’Ajuntament d’Amposta. Van tancar un parell de mesos. Van tornar a obrir amb una nova llicència provisional de 6 mesos que, quan va caducar sé li va tornar a renovar per uns altres 6 mesos de forma improrrogable. A l’esgotar el període encara no havien aportat el certificat de l’empresa verificadora (per cert, el seu propietari un cop va afirmar que si no disposaven de la llicència és pel retard d’aquesta... –sense comentaris-) I, de sobtem als tres dies de tancar (Si algú del lectors ho va poder comprovar que m’ho digui, si uns plau!), van i presenten davant els funcionaris municipals el certificat.
Tot mot estrany, no?
Per cert, després de molt de temps sense anar-hi, dissabte dia 7 i vaig estar juntament amb la meva esposa i “puc afirmar i afirmo” que una de les portes d’emergència que havien de ser modificades perquè donava al vestíbul dels cinemes i no a l’exterior, encara seguia igual.