diumenge, 4 de gener del 2009

LA "PÍNDOLA" PERJUDICA EL MEDI AMBIENT

La notícia l’he escoltada avui a Catalunya informació i, ràpidament l’he volgut confirmar: “La píndola (anticonceptiva) perjudica el medi ambient”. En un principi, no deixa de ser sorprenent i cal, evidentment, citar l’origen de la mateixa.
Quants fa que les dones d’arreu del món es prenen la píndola? 40, 50... Els seus orígens es remunten al 15 d’octubre de 1951! I fins ara no s’havia fet l’estudi? O és que qui l’ha fet està tant interessat en preservar el medi ambient que se li ha ocorregut fer-lo precisament ara.
L’article que parla d’això, és un estudi mèdic que apareixia ahir al Osservatore Romano, és a dir, la revista que publica el Vaticà. També és, segons l’estudi, la causa de la infertilitat de l’esperma masculí.
La notícia no l’he pogut confirmar ni a la pàgina de Catalunya Informació ni tampoc al portal 3/24 de Televisió de Catalunya, però, efectivament si que hi ha altres pàgines que se’n fan ressò, coma la de la Voz de Galicia.
Què penso? Que no és més que una estratègia del Vaticà per a desprestigiar-la i que, poc a poc, vagi caient amb el seu desús. Ja sé sap quin és el mètode que “predica” l’Església Catòlica: la castedat. Una castedat que ni molts dels seus membres la practiquen. I no vull entrar més en el tema.
De totes formes, personalment, us recomano el condó. Per dos motius principalment: per evitar contagis (com la SIDA) i no té efectes secundaris.