dissabte, 18 d’agost del 2007

INICIATIVES FUTBOLERES A LES NOSTRES TERRES

Aplaudeixo la iniciativa de la UE Rapitenca de posar el nom de tots els pobles de les Terres de l’Ebre a la seva camiseta. A més a més es tracta d’un disseny modern, innovador... Penso que d’aquesta forma es converteix amb el “nostre” representant de la tercera divisió nacional de futbol. Diuen que ho ha fer per a finançar-se... i què? És una forma lícita de fer-ho i si hi ha algun ajuntament, consell comarcal o patronat de turisme que cregui convenient aportar diners, perquè no?
En canvi, al futbol base del CF Amposta hi ha mal ambient. La gota que a fet vessar el got de la paciència dels pares ha estat l’increment excessiu (segons ells) de les quotes de formació. I és que a la “vaca” se la pot munyir, però fins a cert punt. Hi ha qui diu que amb aquest increment, el que es fa realment és aportar diners al primer equip que, un altre any, té per objectiu pujar a tercera divisió.
Son diferents iniciatives futboleres. Uns poden estar a favor d’una i altres de la segona. Sense dir res, jo ja m’he decantat. Ho heu notat?