dilluns, 20 d’agost del 2007

L'ETERNA HIPOCRESIA DEL PP CAP AL POBLE DE CATALUNYA

Si jo fos del PP em cauria la cara de vergonya de fer les afirmacions que fan i que han fet... i que ens espera sentir encara... Però no sóc del PP i per tant tot el que surt de la seva boca em sona a hipocresia, mentida, demagògia, etc.
Acebes, una de les veus més repugnants del partit que va crear Fraga demana la compareixença del president del govern espanyol per a que expliqui el problema del dèficit de infrastructures a Catalunya. I ells, les explicacions quan pensen donar-les? És que no tenen cap responsabilitat?
També, l’actual portaveu del PP al Parlament de Catalunya, Carina Mejías, a una entrevista diumenge al Periódico de Catalunya diu textualment: “A Catalunya no hi ha llibertat; no es pot escollir la llengua”. Anem a pams. Quina llibertat volen, la que teníem en temps de Franco? I quan parlen de la llengua... què em digui on se l’ha privat de poder-hi parlar. Ja pareix aquell reportatge que Tele Madrid va emetre fa uns mesos. Si creuen així, si realment pensen que amb esta actitud estant fent un bé als catalans, que s’ho facin mirar... O millor... demostrem-los-hi una vegada més l’any que ve a l’hora de votar a les generals, tal i com ho estem fent els catalans des de la instauració de la democràcia en aquest país!!