dissabte, 11 d’agost del 2007

LES RELACIONS PP-CIU

Si ERC diu que té la clau per governar Catalunya, a Espanya, qui hi sol jugar un paper decisiu és CiU. El PP li pica l’ullet sempre que pot i els socialistes, Zapatero és tot un exemple, també els festeja per si un dia son necessaris per a tornar-lo investir president.
Sempre he estat de l’opinió que a CiU li tira més el PP que els socialistes. Recordem que van tombar el darrer govern de Felipe Gonzalez quan no van votar la llei de pressupostos de l’estat. Però el PP està mal vist per la majoria de catalans i així, l’Arturo va tenir que anar al notari per a dir que no hi pactarien. Ah!, però es veu que això només valia per al govern de la Generalitat. Que si el PP els era de menester per governar, com la Diputació de Tarragona, han corregut per a pactar-hi.
Ara Gallardón diu que si el proper govern de l’estat, governa Mariano amb el suport de CiU, no per això s’han de retirar els recursos d’inconstitucionalitat que han presentat a l’Estatut d’Autonomia. Aquesta afirmació és tan greu que CiU, d’una vegada per totes tindria que dir públicament que no pactarà mai més amb el PP i a més demostrar-ho trencant tots els pactes que mantenen tots dos partits.