dilluns, 20 de setembre del 2010

EL FULLETÓ DE LES JORDADES “GRESOL”


Sota el títol “Fi de la incertesa”, la fundació Gresol, apadrinada per la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, organitza l'1 d’octubre a Amposta les IX jornades “Gresol”. La jornada està mol atapeïda i plena d’intervencions destacades. Personalitats que, només escoltar el seu nom, ja convida assistir-hi. De totes formes cal dir que l’acte no està obert al públic en general i cal inscriure’t al preu de 110 € (dinar inclòs) per a tots aquells que no en siguin socis. La data límit de la inscripció és el 29 de setembre i les places són limitades.
Entre els qui assistiran, a part de polítics tant destacats com el president de la Generalitat José Montilla, el cap de l’oposició Arturo Mas, també hi figuren l’exministre del PP en temps d’Aznar Cristobal Montoro, Sandro Rosell, president del Barça, Miquel Roca, qui va ser destacat dirigent de CiU, Andreu Mas-Colell, exconseller de la Generalitat, Josep González, president de PIMEC i el “casero” Germà Bel, doctor en economia i catedràtic de la Universitat de Barcelona.
Però anem al fulletó. Quan el vaig veure, em va sorprendre el mal funcionament del protocol. En primer lloc figura José Luis Mora, president de la Cambra de Comerç i el president de la Generalitat està en 4t lloc darrera de l’alcalde d’Amposta.
Hauria de saber qui dissenya aquestes coses i també qui ho supervisa que, quan a un acte hi assisteixen personalitats rellevants, cal que figurin a un lloc preferent. En aquest cas estic parlant del José Montilla. No cal que de forma destacada, però si que hauria d’estar en primer lloc.
No vull pensar que l’errada sigui deguda a l’ego que hi tenen alguns a l’hora de “figurar”.