diumenge, 17 d’abril del 2011

EL CADET FEMENÍ DEL CLUB HANDBOL AMPOSTA, CAMPIÓ DE CATALUNYA

En un final d’infart, el partit s’havia acabat amb un marcador que senyalava un 38-38 i després d’una pròrroga de 10 minuts (5+5) quan una jugadora de l’Amposta ha tirat una falta contra la porteria de la Roca. Normalment aquest tipus de faltes no s’acaben convertint mai en gols i tot feia pensar que es jugaria una segona pròrroga. Però finalment ha estat gol: 38-39, ja que l’Amposta jugava com a visitant.
L’arbitratge no ens ha ajudat gens, però finalment, les jugadores de l’Amposta que havien fallat molts gols cantats en tot el partit i que havien arribat a anar 4 gols per sota en el marcador en diferents fases del partit, han acabat imposant la seva superioritat i el seu bon saber fer a les acaballes del partit que és quan s’ha de demostrar més.
Felicitats a totes les jugadores del cadet femení del Club Handbol Amposta. A gaudir-ho!