dijous, 30 de març del 2017

HISTORIETES DE L'AMPOSTA PROFUNDA XX. UNA PREGUNTA LLANCÍVOLA

Durant el ple de dilluns de l’Ajuntament d’Amposta, a l’apartat de precs i preguntes, la portaveu de CiU Isabel Ferré va preguntar a l’alcalde sobre si hi havia cap novetat sobre l’empresa que feia la neteja de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan i Arbó. Mentre exposava aquests fets va esmentar al regidor German Ciscar que va ser qui va fer saltar la llebre. La Sra. Ferré es va queixar a l’alcalde de la manca d’informació per aquest tema.
La resposta de l’alcalde va ser que es donava tota la informació que demanaven i va donar la paraula al Sr. Ciscar per a que li expliqués la situació.
Resulta ser que l’Ajuntament d’Amposta va contractar una empresa per a fer la neteja de la biblioteca l’any 2012 (perdoneu-me si alguna de les dades no és del tot precisa) Aquesta empresa va estar facturant a l’Ajuntament 1.040 hores més cada any, amb un cost d’uns 15.000€ aproximadament. Actualment s’està estudiant si es poden demanar responsabilitats a l’empresa que prestava el servei de neteja.  
El Sr. Ciscar li va recordar a la portaveu de CiU que aquells anys era la primera Tinent d’Alcalde i que si no es va assabentar de la irregularitat és perquè no feia la seva feina o era una incompetent... Evidentment hi va haver una picabaralla entre tots dos.
Finalment el Sr Ciscar li va dir a la Sra. Ferré que potser algú del seu grup estava conxorxa’t amb l’empresa o que no era precisament el més llet de classe...  

Què malpensats són alguns!!!