diumenge, 2 de desembre del 2007

DRET A DECIDIR? SOBRE QUÈ?

La manifestació d’ahir de Barcelona convocada per la Plataforma pel Dret a Decidir cal qualificar-la com d’exitosa (sense entrar en valoracions sobre el número de participants: 700.000 segons el Punt i 200.000 segons el Periódico de Catalunya) Encara que jo li posaria una altre qualificatiu: poruga!

A la plataforma i a la resta d’entitats convocants els hi va faltar la valentia necessària per canviat “sobre les infrastructures” per “volem ser una nació”. O no és el que realment es va reivindicar: la independència! I si aquest va ser el veritable motiu, llavors va ser va ser una convocatòria amb trampa o engany?

Per cert... si algú va poder veure a Arturo a al Josep Antoni, tots dos novells ens aquests afers, podria fer-me’n cinc cèntims de com se’ls va veure: emocionats, neguitosos. Arturo estrenava ulleres, no? Jo he vist les fotos. D’imatge si que en dona aquest xicot, oi? Amb tota aquella gent, amb banderes, consignes i crits no vaig poder d’estar-me i comparar. Sabeu què em va recordar? Les manifestacions que promou l’AVT. D’un altre signe, es clar! Però un aire si què el tenia, sí...

2 comentaris:

Núria Menasanch i Martí ha dit...

TE puc assegurar que tots lo que hi vam anar no vam anar pas enganyats. Lo munt d'estelades que portavem així ho indecavem.
Los socialistes espanyolistes vau quedar ven retratats de no ser-hi!
La plataforma pel dret a decidir no enganya a ningú perquè el seu propi nom indica que trebala per la independencia de Catalunya que ja està cansada que decideixen altres per n'ella mateixa. Volem la majoria d'edat, ja!

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Comedianta. Tinguis clar una cosa: jo mai aniré a una manifestació que no sé qui la convoca (referint-me al color polític que són) I més si hi va Pujol, Mas, Duran, Barrera i fins i tot Núria Feliu. Pensa el que vulguis de mi. Jo penso de tu que vas presentar-te a les eleccions a Tortosa en un partit “satèl•lit” de Convergència.