divendres, 28 de desembre del 2007

LES PERVERSIONS DEL BISBE

El bisbe de Tenerife deu tenir una ment malaltissa quan compara certes perversions sexuals amb l’homosexualitat i diu que “de vegades els nens et provoquen si et descuides”. Potser el senyor Bernardo Álvarez Alonso, que així es diu el bisbe en qüestió, deu ser un reprimit a la vegada que un pervertit. L’Església ha donat cabuda molts capellans que s’emparaven amb el sacerdoci per amagar les seves desviacions sexuals i amb les “vocacions” trobaven la manera idònia de reprimir els seus actes. Però no sempre ho aconseguien. No fa gaire, l’Església dels Estats Units va tenir que demanar perdó públicament pels seus actes pederastes d’alguns dels seus membres.

Que quedi clar que no tots els capellans són uns pervertits, però de vegades si són culpables d’amagar o d’intentar amagar les veritables inclinacions i actes depravats dels seus companys.

El Vicari General de Tenerife ha sortit al pas de aquesta noticia que avui recullen la majoria dels diaris dient simplement que “s’ha tret de context”. És la vella fórmula de matar el missatger: “Tot l’enrenou no és més que un mal entès i la mala interpretació de les paraules del emissor”. Mai un reconeixement de culpabilitat. Mai una reprimenda pública. L’Església no té la culpa de res! La ciutadania no pensa igual. Potser els fanàtics integristes de l’entorn més proper són els únics que no creuran amb el que porta la premsa. Així, pensen, salvaran la seva ànima i aniran al Cel. Potser si...

2 comentaris:

Toni Gallardo ha dit...

A banda el fet que no crec en cels ni inferns, em sentiria molt ofés de compartir cel amb personatges així.

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Toni, jo tampoc crec ni amb el cel ni l'infern. Crec amb la bondat de les persones, amb la siceritat, al la lleialtat... Però ells si que es mouent per la salvació de l'ànima. Però estic segur que d'existir el cel i l'infern, moltes d'aquestees persones que es diuen creients i que aspiren a "salvar-se" es passarien l'eternitat cremant-se al foc!