dilluns, 24 de desembre del 2007

ESTIUS A L'EBRE

Avui he llegit al Punt que s’ha publicat un recull de narracions titulades “Estius a l’Ebre”. Les narracions han estat escrites per diversos autors del territori (no hi són tots, però n’hi ha un bon grapat!) i la publicació ha anat a càrrec de Aeditors, de recent naixement, ubicada al Perelló i de la que és responsable Àlex Ferrer. Entre els autors voldria destacar-ne uns quants: Albert Guiu, Josep Igual, Glòria Fandos, Jesús Tibau, Xavier Garcia, Rafel Duran, etc. I amb títols tan suggerents com: L’estiu dels fruïts; Un riu d’històries; La biografia de l’Ebre; Cafè del temps; L’olor de l’estiu; Sobra una bicicleta o Travessant l’Ebre per Ascò.

La iniciativa pot ser una bona experiència, sobre tot per als que no solen publicar gaires coses. Ara només manca que tinguin èxit i que en anys propers es pugui repetir l’experiència. Felicitats a tots plegats!

2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

Em sento satisfet d'haver participat en aquest recull i vull aprofitar per agrair un cop més la tasca de l'Àlex Ferré i la seva editorial Aeditors, que representa una gran oportunitat per a autors de les Terres de l'Ebre.
Veig que has estat a la venta d'en Puvill, al meu poble. S'hi menja bé, eh!

Gloria Fandos ha dit...

Tinc una gran satisfacció d'haver participat en aquest recull de contes, i compartir històries amb tan bons escriptors i escriptores de les Terres de l'Ebre,gràcies a Aeditors, Alex Ferré pel seu treball i ajuda. Espero que us agradi i espero repetir.

Bon Any