dissabte, 1 de desembre del 2007

TV3: MONTILLA-8; MAS-15

Temps enrera vaig deixar un comentari al blog sobre TV3 i la seva forma d’entendre la “imparcialitat”. Deia que amb el govern d’Entesa, CiU, surt molt més que no ho feia el PSC quan ells eren al govern. Aquest comentari va dur a que una lectora em deixés un comentari tot dient-me que veia fantasmes allí on no n’hi havia.

Ara, de sobte, als socialistes ens ha hagut d’entrat l’histèria col·lectiva, ja que el tema va portar a que el PSC presentés una queixa davant del Joan Majó (PSC), director general de la Corporació. Evidentment es va parlar d’una televisió plural, imparcial, etc. Potser només serà la sensació o potser és que els socialistes quan som al poder volem ser els més puristes de tots i per a que no ens critiquen la nostra gestió (que igual ho fan) volem contentar tothom i donem al rival molt més minuts que no pas es mereix o li correspondria. Però la realitat és que mentre el líder de CiU se l’ha entrevistat en un any 15 vegades al President Montilla només 8 i números canten...

Així que ni uns ni els altres estaran mai contents amb l’actitud. I posats a deixar algú descontent, perquè no ho fem amb els altres?