diumenge, 16 de desembre del 2007

EL PERIÓDICO EN VENDA

El meu diari de referència està en venda. Però no només aquest diari, sinó tot el grup Z, el grup editorial que publica entre altres coses: el Periódico en diverses comunitats (Aragó, Mediterráneo , el Periòdic d’Andorra...) Sport, Interviu, Primera Línia, Tiempo, MAN, etc. La venda es farà al millor postor, es a dir a qui en doni més.

El perill és que, segons a les mans que caigui, pot deixar d’haver bona part de la pluralitat existent a la premsa espanyola. Front als quatre grans diaris de dretes com són el Mundo, ABC, la Razón i la Vanguardia, s’anteposa el País i el Periódico i des de fa molt poc, Público. A més a més és que el Periódico es publica en dos edicions: en castellà (la de sempre) i des de fa 10 anys, també en català.

Haurem d’esperar que passi el temps per a veure a quin grup es vendrà i si la seva línia editorial sofrirà canvis o no per a decidir si hom continua comprant-lo o em decantaré cap una altra publicació que m’informi de forma veraç i com m’agrada llegir les notícies.