diumenge, 23 de desembre del 2007

SALUT QUE HAGI

Una vegada més la sort ha estar esquerpa amb les Terres de l’Ebre. Mentre les televisions no paraven d’ensenyar imatges de grups de gent celebrant que els hi havia tocat un premi de la rifa de Nadal, els ciutadans d’aquestes contrades res de res! Aquí no val allò de que toca on hi ha desgràcies i mira que en tenim unes quantes. I si no que ho preguntin a les plataformes que no fa molts dies van manifestar-se a Tortosa per a dir prou a les agressions que patim. Unes reals, altres passades, altres en espera... En fi caldrà donar més temps al temps per veure són reals o no... Però aquí estan.

I com tocar no toca res, estem oblidats dels grans projectes... Esperem que no quedi amb això: projectes. I que tard o d’hora s’acabin convertint en realitat.

Així també haurem d’esperar-nos al “niño” o a la rifa de Nadal de l’any que ve. Mentre salut que hagi per a tots per a poder-nos seguir queixant... Queixant? Potser aquest sigui el problema... Tal vegada el que manca son més idees per a desenvolupar el territori i protegir-lo d’agressions externes. I les idees han de sortir d’aquí, no esperar que vinguin com plogudes del cel!