dijous, 21 d’agost del 2008

UNA MORT IGUAL A UNA ALTRA MORT

Quina diferència hi ha entre les morts de l'11-M de 2003 als trens de rodalies de Madrid i les d’ahir 20-A, a l’aeroport de Barajas, també a Madrid? Segur que per als familiars dels uns i dels altres no n’hi ha cap!
I és que la pèrdua d’una persona estimada és igual com es produeixi: En atemptat terrorista, en accident aeri o de carretera, per malaltia, etc.
És per això que aquest blog s’ha volgut solidaritzar amb els qui, en aquests moments, senten dolor per la irreparable pèrdua del seus propers.

2 comentaris:

Cucafera ha dit...

Crec recordar que va ser l'11M. No el 9.Pel demés, clar que una mort, es una mort, però per a uns pares, per exemple, no es en absolut el mateix, que t'assassinen un fill que es mori d'accident fortuït o malaltia, malgrat que la pèrdua sigue efectivament la mateixa. Se'n una mica cru, com ha de ser el mateix que li peguen dos trets al cap d'algu a que un es mori d'infart.

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Rectifico. Espero que mai tinguis la possibilitat de poder-ho comparar. Per a mi l'important és la pèrdua dun ser estimant. Crec que la forma de perdre'l, al final, em donaria igual!