dimecres, 22 d’octubre del 2008

AZNAR, RAJOY I LA FAMÍLIA

José María Aznar, no precisa de més presentacions, avui ha tornat a “pixar fora de test”. Igual com va fer Rajoy en plena campanya electoral del mes de març, ha negat l’evidència del canvi climàtic. Ha dit que no està demostrat... I el desglaç del Polo Nord? Crec que només amb això ja n’hi hauria prou. Però podríem parlar de l’escalfament global, del “Niño” i la “Niña”, tan coneguts a l’Amèrica del Sud, la desertització que pateixen molts indrets del planeta, etc. Ho diuen els científics. Però per a la gent del PP, el que puguin dir els científics no els serveix de res. Rajoy va nomenar a un cosí seu (també científic) i va dir que li preguntaria. No sé si Aznar a la seva família, també hi té científics o tots son com ell (pobra família!)
Aznar ha fet estes afirmacions, no sense donar la culpa als socialistes, cosa que a més, no suposa cap novetat, al menys per a mi, ja que no és el primer cop que sento queixar-se del govern socialista (en aquell cas quan governava Felipe González), per la manca de pluja (!) Exactament les paraules d’Aznar han estat les següents: “En estos tiempos de enfriamiento global de la economía internacional y de amenaza de una nueva glaciación en la economía nacional, en uno de esos ciclos econo-climáticos que se suceden cada vez que un Gobierno socialista llega al poder en España, los abanderados del Apocalipsis climático exigen dedicar cientos de miles de millones de euros” a causas “tan científicamente cuestionables en su viabilidad como ser capaces de mantener la temperatura del planeta Tierra dentro de un centenar de años”.
Fa uns mesos, quan li van concedir la medalla d’honor de l’Acadèmia del vi de Castella Lleó, ja va tenir una altra sortida de les que són tan habituals en ell. Llavors va dir que “A mí no me gusta que me digan 'no puede ir usted a más de tanta velocidad, no puede usted comer hamburguesas de tanto, debe usted evitar esto y además a usted le prohíbo beber vino”. Encara que les comparacions sempre són odioses, potser valdria la pena recordar-li que li va passar al dirigent ultradretà Jörg Haider la setmana passada per conduir sota els efectes del alcohol... Encara que sempre es pot comparar i, ideològicament parlant, no devien d’estar tant allunyats!
No reconeixerem mai el gran president que va tenir Espanya!!