divendres, 24 d’octubre del 2008

ENGANY A LA BENZINERA?

El passat 29 de setembre vaig posar carburant a l’estació que hi ha a la sortida d’Amposta per la Carrova. A la part de baix del comprovant de veda hi vaig llegir el següent: “H24 y ACE regalan hoy un seguro de accidentes. Envia tráfico al 5676 y viaja tranquilo durante un mes. Coste SMS o,15 Eur.” I ho vaig fer. Al dia següent em truquen per preguntar-me la meva edat i els anys de carnet i si havia gaudit un altre cop d’aquesta promoció. Al complir els requisits que es requeria, van demanar-me les dades i també em van oferir la possibilitat de fer-me l’assegurança d’accidents duran tot l’any. Els vaig dir que ja m’ho pensaria... Passats uns dies vaig rebre “el certificat individual de l’assegurança” i oh sorpresa! El termini de validesa era a partir del 30 d’agost. O sigui vaig estar assegurant entre el 30 d’agost i el 30 de setembre! Realment el risc per ells va ser només d’1 dia! La possibilitat d’una errada per part de la companyia ACE Europa entraria dintre del possible, però també es pot tractar d’un engany en tota regla. Avui en dia els ordinadors solen donar-te, per defecte, la data del dia en curs.
Per tant, aviso als possibles “beneficiaris” d’aquesta assegurança que vagin en compte abans d’enviar el missatge. Es tracta de la venda d’una assegurança d’accidents camuflada com un regal. I també, en el cas de que com jo, no acabin fent-la que, possiblement, no gaudiran d’un mes gratuït, tal i com s’anuncia al tiquet de la venda.
No es pot parlar d’estafa, perquè realment no ho és i ja estàs avisat que la trucada et costarà 15 cèntims. Ara bé, un engany en tota regla, trobo que sí.
Vull afegir que eximeixo de tota responsabilitat als propietaris de l’estació de servei.