dissabte, 6 de juny del 2009

FIRA TOTS


Aquest cap de setmana, al pavelló de fires d’Amposta s’està fent la primera edició de “Fira Tots”, la fira de les entitats.
S’hi pot trobar una bona mostra del teixit associatiu d’Amposta i també algunes arribades de fora.

L’organització ha anat a càrrec de la Federació d’Associacions de Veïns d’Amposta que reuneix a la pràctica totalitat de les associacions veïnals de la capital del Montsià.

Paral3lelament s’hi fan diverses activitats, sobre tot musicals (com no!, tractant-se d’Amposta...) Aquesta nit per exemple, estaven previstes diverses actuacions: ballada de batuca, també ballada de jotes a càrrec del grup local Paracota i de grups com Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i Albert i la banda dels 13. També hi ha hagut demostració del ball de la dansa del ventre, rock, etc.

La polèmica. Una de les associacions que hi era present, era el grup juvenil Maulets. A la seva parada s’hi podia veure un cartell on, entre altres coses i de forma destacada hi posava: “CiU cacics”. Segons ens han explicat, un regidor d’aquesta formació, no li ha paregut bé i ha demanat que fos retirar. Com que no se’n ha pogut sortir, ha trucat al màxim responsable Lorenzo Navarro per a demanar-li a ell que els hi fes retirar. Segons m’ha comentat Navarro, li ha dit que ell personalment assumia tota la responsabilitat.

Evidentment, molt que els pesí a algú, som un país lliure on un dels principals drets és la llibertat d’expressió.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Aquest lema contra CiU és el mateix que cada dos per tres pinten al bou de l'Av. Aragonesa. Poc afortunat el lema, perquè es presta a associar-los amb els autors de les pintades, neteja de les quals paguem entre tots.