dimecres, 29 de juliol del 2009

UN INCONSCIENT AL CAMP DEL BARÇA


Ahir, la Cuatro es va “recrear” en unes imatges de la presentació del nou jugador suec del Barça Ibrahimovic. Es va poder veure la “picabaralla” entre un aficionat “culer” i un noi amb una samarreta blanca del Reial Madrid que tenia el braç enguixat. La camiseta va acabar estripada i el noi que la portava, a més de demanar-li explicacions, el va reptar en tornar a pujar una vegada l’altre ja havia baixat un tram d’escales. Evidentment, en arribar a l’altura del noi ja sense samarreta, li va clavar uns quants cops de puny. Finalment, l’agredit va optar en marxar i al arribar a les darreres fileres de seients, un altre noi el va rebre amb les “mateixes maneres”.
Sense voler excusar l’actitud dels aficionats del Barça que van actuar amb violència, jo pregunto: Què feia un noi amb una samarreta del “màxim rival” al camp del Barça el dia de la presentació de la darrera estrella del Barça? Per als qui estaven al camp, segurament que provocar o al menys, així ho devien d’entendre.
Per a qui opini el contrari només els recordaré que no fa tants d’anys, en una final de la copa del Rei al Santiago Bernabeu guanyada pel Barça, al final va sonar l’himne i els aficionats de Madrid van posar el crit al cel i a la d’aquest anys, per xiular l’altre himne, el d’Espanya, fins i tot van presentar denuncia contra les associacions que van promoure el boicot. Així que no cal estranyar-se tant de que l’aficionat “culer” es vegi “l’honor” ferit davant de la “profanació” d’una camiseta blanca al “santuari” del Barça!