dijous, 8 d’abril del 2010

MESSI DEL “10” DE L’EQUIP A PATRIMONI DE LA HUMANITAT


Avui dues notícies han saltat al primer pla informatiu sobre l’astre argentí Lionel Messi.
Una totalment creïble, però la segona és un tant inversemblant i potser més digna de fer-se el dia dels Innocents que un 8 d’abril. Però pareix del tot seriosa.
La primera és que el diari francès l’Equip va donar un “10” a Messi després de la seva gran actuació contra l’Arsenal dels passat dimarts, però sobre tot pels 4 gols que va marcar al porter Almunia. En principi no seria més important, però és que, segons la SER és el tercer “10” que dona l’Equip (un dels diaris esportius més prestigiosos d'Europa) en tota la seva història.
La segona ha estat una iniciativa de la redacció d’esports de la Cadena SER de Catalunya i ja s’ha obert un grup a Facebook per sumar-hi adhesions. El representant de la UNESCO a Barcelona ha dit que és possible concedir-li la distinció, sinó a la seva persona, si al menys per les característiques del seu joc.
I és que Messi no ens deixa de sorprendre cada dia que passa.

1 comentari:

Brian ha dit...

Pos, si, s'han passat una mica amb lo de Patrimoni de l'Humanitat - per molt bo que és , i per molt que xalem, hem de tocar de peus en terra!!
Home, el dia dels inocents a Anglaterra i França va ser nomes fa 7 dies, el 1 de abril, pero inclos aixi, fan tard amb la broma :)

que guanyin els millors el dissabte ! (o sigui, el Barça!)