dimarts, 13 de juliol del 2010

DECISIÓ SALOMÒNICA SOBRE LA NOVA SEU DE L’INEFC


Aquest matí m’he assabentat pel diari el Punt que, finalment, el consell rector de l’INEFC de Catalunya ha decidit que la “nova seu” s’acabi instal•lant a mitges entre Cambrils i Amposta. Evidentment, una solució així no agrada a ningú i així s’han expressat ja els corresponents alcaldes.
Personalment, com totes les ampostines i ampostins, hauríem volgut ser seu complerta i no tenir que compartir-la amb ningú. Suposo que a Cambrils haurien desitjat el mateix, però no m’importa gens ni mica el sabor de boca que els hagi quedat als la capital del Baix Camp. A mi m’ha quedat un sabor agredolç.
Som seu universitària, sí, però només a mitges.
Ara, suposo, caldrà refer els projectes inicials (Amposta en tenia un de potent, el millor segons Toni Costes, un dels valedors de la candidatura d’Amposta) i només fer aquelles parts que corresponguin amb els estudis i activitats que s’hi portaran a terme.
Que hi farem! La vida de vegades és així d’injusta. Però ho hauria pogut ser encara més. Potser a la llarga valorarem positivament el que ens han donat.