dissabte, 10 de juliol del 2010

POBLET SEGUEIX EN AVANTATGE


Fa uns mesos us parlava del candidat de CiU per Tarragona a les properes eleccions autonòmiques de la tardor, que no és altre que Josep Poblet, president de la Diputació i li demanava la dimissió com a tal, ja que el seu càrrec li permet fer campanya per tots els pobles de la demarcació. Una situació d’avantatge que no té cap altre més candidat (de fet, els altres, encara ignoro qui seran, no recordo ara que cap més formació els hagi anunciat)
Durant aquest temps, Poblet, no només no ha dimitit, sinó que ha intensificat la campanya. Ahir per exemple, entre les pàgines del setmanari l’Ebre vaig poder veure tot un dossier amb el títol inequívoc de “Diputació de Tarragona” de 24 pàgines (fins ara es limitava a inserir una pàgina el alguns diaris de la premsa provincial) Entre les 24 pàgines hi ha 13 fotografies en que hi surt Poblet, des de la institucional a la pàgina 3 fins on surt en plena inauguració o altres tipus d’actes institucionals. Això sí, al final del dossier, a la darrera pàgina, com si de la Revista Amposta es tractés, han deixat un petit espai per als diferents partits polítics (CiU i PP inclosos, tots dos conformen el govern provincial) Del PSC surt el seu portaveu, Josep Guasch Luján i per ERC també el seu portaveu Tomàs Bigorra i Munté.
A part d’aquesta propaganda, Poblet segueix fent de pregoner a un bon grapat de municipis (sempre allí on governa CiU), així com és, també, qui, sense cap mena de dubte, més fires sectorials inaugura arreu dels territoris del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.
El que m’estranya és que, fins ara, cap polític, dels considerats de “primera fila” hagi posat el crit al cel i li hagi demanat a Poblet el que jo li vaig demanar ja fa temps: la dimissió com a president de la Diputació de Tarragona.