divendres, 23 de juliol del 2010

LA TRUCADA DEL DIARI EL PUNT


Normalment sóc jo qui m’adreço als mitjans de comunicació en forma de “cartes al director” o “fotografies denúncia”. No és gens habitual que em truquin ells a mi.
Bé, fa uns anys sí que ho feien, precisament els del Punt, per assegurar-se de la meva identitat i dir-me el dia que publicarien l’escrit que els hi havia enviat.
Però no per inhabitual em va sorprendre ahir la trucada de Lourdes Moreso en nom del diari el Punt. Tenen el meu número de telèfon i de tant en tant (molt de tant en tant) sempre hi ha algú que em demana l’opinió sobre fets puntuals de l’activitat política.
Ahir, només haver-me formulat la pregunta sobre “quina opinió tenia del que havia passat dimarts al Congrés del Diputats” (recordem-ho, va ser quan els grups catalans van decidir presentar mocions per separat amb el resultat final que cap de les dues presentades –una del PSC amb la resta del grup socialista i l’altra de CiU, ERC i ICV-EUA- prosperés. Abans de respondre-li la vaig adreçar a la meva entrada de la Via Augusta del dimecres 21. Després em va preguntar sobre les relacions entre el PSC i el PSOE, tema que també havia tractat al meu bloc ahir mateix. Així que, a part de donar-li una resposta per telèfon, ho tenien molt fàcil consultat el meu bloc on, quasi que diàriament (els meus seguidors ja ho saben) hi solc deixar algun comentari, la majoria d’ells polítics.

Tal i com em pensava, avui, en pàgines interiors del “format paper”, el Put, publica un prou ampli reportatge on es recullen les opinions de diversos companys del PSC. De les Terres de l’Ebre, a part de la meva, hi són les de Josep Solé Arnal, regidor de Móra d’Ebre, Josep Borrell i Josep Bayerri, exregidors de Tortosa. I compartim “protagonisme” amb personatges destacats del partit com Joaquim Nadal, Marina Geli, Jordi Hereu, Núria Parlón, alcaldessa de Santa Coloma de Gramanet, etc.
Pel que fa a les respostes de la gent del territori, són totalment coincidents a l’hora de reclamar “un grup parlamentari propi a Madrid”. Us ficaria l’enllaç, però el reportatge que porta per títol “El PSC debat el camí a seguir”, no surt en l’edició digital.

Entrada del 21 de juliol.

Entrada del 22 de juliol.

(L'acudit és d'en Fer i l'he trobat al Punt eidció digital)

1 comentari:

Gustau Moreno ha dit...

A més d'El Punt, també surts a l'Avui.