divendres, 13 de març del 2009

EL JOC DE LES DIFERÈNCIES



No sé si queda del tot clar, però es tracta de la mateixa persona: Francisco Correa, el causant de l’anomenat cas Gürtel que ja ha salpicat diversos càrrecs del PP de Madrid i València i que amenaça en esquitxar-ne molts més. I apunta ben alt...

La primera evidència és ben senzilla: unes fotos són en blanc i negre i l’altra en color i, en un lloc n’hi ha tres i en l’altre tant sols una. Però aquesta no compta.

DIFERÈNCIES:

1.- La foto de color està feta el dia de la boda de Ana Aznar Botella (la filla gran de José Maria Aznar i Ana Botella) amb Alejandro Agac Longo el 5 de setembre de 2002. L’altra és de fa uns dies, quan la policia el va fitxar.
2.- A la primera tot li anava de cara. Era un home de negocis amb influència. Ara està a la presó i tos se’n aparten con si tingués la lepra. Ahir mateix sé li preguntava a Aznar pel seu “amic” i no va voler respondre...
3.- Abans solia fer regals com per exemple un Jaguar a canvi de concessions d’obres i d’altres negocis. A partir d’ara el visitaran a la presó i li portaran cigarrets (al menys això és el que es diu quan algú diu que vol visitar a un altre que està tancat) Potser seguirà demanant favors, però d’una altra mena i segur que no serà a canvi de cotxes.
4.- L’extraordinari jaqué que portava el dia de la boda, segur que fet a mida, ha donat pas al vestit de ratlles (al menys, metafòricament parlant)
5.- Aquell dia i molts d’altres anava ben acompanyat d’una senyora també vestida de forma molt elegant i de gran bellesa. Suposo que era la dona. I ara patirà la solitud de la presó.
6.- Abans vivia en una mansió fastuosa envoltat de tot tipus de comoditats i diversos lavabos. Ara en uns pocs metres quadrats i gràcies que disposi d’un inodor i una pica o rentar-se la cara.
7.- Si regalava jaguars, quin cotxe devia de tenir ell? Ara de la cel•la al pati i de tornada, ho haurà de fer a peu, no tan sol tindrà transport públic. I si surt de la presó per a fer una visita a l’hospital o ser traslladat a un centre penitenciari, ho farà en un furgó de la policia i custodiat.

...

A partir d’aquí us convido a que sigueu vosaltres mateixos qui en recerqueu d’altres.