diumenge, 3 d’agost del 2014

TAMBÉ JOSEP (PUJOL I FERRUSOLA)

Jordi, Oriol, Oleguer... també Josep... Jordi Pujol va tenir fins a 7 fills, 5 d’ells mascles, les altres dues, femelles.
A part del pare, sembla ser que van tenir un bon perceptor que els va iniciar en el món dels negocis (negocis? O negocis foscos?): Lluís Prenafeta, un obscur personatge que va ser durant una dècada la ma dreta de Jordi Pujol.
Per cert, segons una informació que he trobat per Internet, sabeu qui va treballa a una de les seves empreses? Un tal Artur Mas, us sona?
Però parlem de Josep, un dels fills dels que fins ara, pràcticament no se’n havia parlat. Segons la revista Vozpópuli (http://vozpopuli.com/inicio), a Josep Pujol i Ferrusola se’l va detenir fa uns anys a la frontera entre Argentina i Xile amb una pick up (també conegut com una ranxera) plena de bitllets i no precisament de tren. Finalment se’l va deixar marxar.
El que no diu la informació és si se li van retenir els diners o no. Igual es va solucionar tot amb unes trucades: Dóna’ls-hi uns quans manolls...
La frase no li va sonar estranya.

Per cert, Prenafeta va ser un dels impulsors de la Fundació Catalunya Oberta. Entre els noms il·lustres relacionats amb dita fundació hi trobem: Xavier Sala i Martín, Joan Guitart (exconseller de l'època de Pujol) Vicent Sanchís (el valencià més català) Josep Puigbó (un dels presentadors històrics de TV3), Macià Alavedra (sense comentaris), Alfons López Tena, Andreu Mas-Colell, Vicenç Villatoro, Arcadi Calzada, Salvador Sostres (???), etc. etc. 
Més que una fundació em sembla un cau de rates. 

Si voleu llegir una mica més, us deixo amb aquest enllaç que també és molt interessant:  http://lamentable.org/los-oscuros-origenes-del-soberanismo-catalan/#more-13030