diumenge, 31 de juliol del 2016

QUÈ FEIEN ELS ALCALDES EBRENCS A RODA DE BERÀ?

Sortir a la foto... 

I si agrada als polítics sortir a la foto.  Què seria d’un polític sense sortir als mitjans de comunicació...? I sobre tot sense aquells mitjans de comunicació que controla...
Però la pregunta plantejada a l’inrevés encara és molt millor: Què farien els mitjans de comunicació sense els polítics? La majoria ni existirien!
I si voleu us ho puc dir d’una altra manera: els polítics i els mitjans de comunicació es necessiten mútuament: uns aportant diners i els altres parlant des primers, però parlant bé, ja que sinó parlen bé, s’ha acabat el bròquil.
A Roda de Berà no eren tots, però n’eren molts. I alguns d’ells després d’aprovar la moció de la plataforma ciutadana Prou! AP-7 gratuïta ja!  Estan jugant a dues mans? Si no és així s’hi assembla molt, segurament sé podria posar d’exemple quan expliques als nens que vol dir jugar a dues mans... O tenir dues cares...
Me sembla molt bé que els polítics subscriguessin un pacte anomenar de Berà. Alguna cosa han de fer... Segur que les comarques del N de Tarragona tenen una problemàtica i que han de mirar de resoldre-la... Però aquesta problemàtica és la mateixa que tenim a les Terres de l’Ebre?
Alguns de vosaltres me respondreu afirmativament i direu que allà, com aquí, estem necessitats d’unes infraestructures que permetin recórrer dos punts amb el mínim temps possible. Segur que sí... Però l’experiència m’ha ensenyat que cada territori ha de lluitar per assolir les seves demandes i mals que pesi a alguns, històricament les Terres de l’Ebre hem estat més vinculades a les comarques del Nord de València i S de l’Aragó a les del Camp de Tarragona i més enllà.
Una pregunta sense voler ofendre a ningú: Quants alcaldes i polítics del Tarragonès, Baix Camp, Alt Camp, Baix Penedès, etc. han donat suport a les Terres de l’Ebre en temes com per exemple el transvasament del riu? Dels que estaven divendres a Berà jo no recordo haver-ne vist mai cap... Sospito que si un dia aconsegueixin el seu propòsit, de la gent de l’Ebre no se’n recordarà ningú.
I quan parlo sobre aquests polítics, voldria referir-me, sobre tot als de CiU o als de Convergència o als del PDC o... Jo no sé perquè tant de voler canviar-li el nom si el que sempre els hi ha anat com anell al dit és la forma que els ha conegut popularment el poble: CONVENIENT. I punt! Ells estan allà on poden treure profit.
Xavier Pallarès i Povill, alcalde d’Arnes i Delegat del Govern a les Terres de l’Ebre era qui encapçalava la delegació ebreca. Pallarès és un personatge que sempre ha vetllat pels interessos del seu partit i així li han sabut agrair donant-li càrrecs i més càrrecs. A personatges com aquest , en temps de guerra els haurien anomenat comissaris polítics i en temps de pau actuen con a tals.
Només cal recordar les polèmiques declaracions que va fer dijous passat, un dia abans de la manifestació de Roda quan va qualificar a la plataforma Trens Dignes de demagogs i injustos perquè, al seu entendre critiquen al seu govern (sovint dubto de que sigui el meu)
Com diu la dita: obres son amores y no buenas razones. O en català: Fets, fets i deixa’t d’històries. I jo els fets no els veig per en lloc.
Jo sempre he tingut molt clar qui són els del meu bàndol i qui no. I quan aquests darrers s’han posicionat a favor d’alguna cosa, sempre m’he posat en guarida i he pensat allò de: ho m’han fotut o me volen fotre.
Mireu, alcaldes: dividits no anem en lloc. Si penseu que la vostre feina és anar a manifestar-vos al Camp de Tarragona, allà vosaltres, però personalment penso que haurien d’estar al costat dels vostres conciutadans que, a ben segur, molts us han votat! I fer pinya com a territori!
Què el vostre partit estigui al govern de la Generalitat potser us obliga a fer moltes coses, però ja sabeu de primera ma que aquest doble joc sé pot  acabar pagant. I segur que uns ne trauran més profit que uns altres. Sempre ha estat així.   

https://trensdignesebre.wordpress.com/2016/07/28/comunicat-67-el-desprestigi-es-largument-de-qui-no-te-arguments/