divendres, 2 de novembre del 2007

EL PAPER DEL PP A L'11-M: POLICIES DE BARRI

L’actitud del PP és, si més no, inversemblant. Tenen una forma molt camaleònica d’actuar, tot adaptant-se a les circumstàncies del moment. Sense cap mena de mania allí on ahir van dir blanc, avui diuen negre sense ruboritzar-se i a sobre poden dir tranquil·lament que el ciutadà no té raó, què s’equivoca. Ni es molesten en dir que van ser mal interpretats o si la premsa va trasgiversar les seves paraules.
Després de la sentència pels atemptats de l’11-M on s’exclou taxativament que fos la banda terrorista ETA l’autora dels atemptats, la qual cosa deixaria en una posició força compromesa a qui ha estat durant quatre anys fomentant la idea que tot es va tractar d’una conspiració per fer fora el PP del govern, ells, com si tal cosa, diuen que la majoria de detinguts ho van ser quan Aznar encara era president del govern.
Els cossos de policia, tan si està al govern del PP com si ho està el PSOE fan el seu treball. I en aquest casos, la detenció de possibles culpables és indirectament proporcional al temps transcorregut. M’explicaré. És més fàcil detenir els terroristes els primers dies després de l’11-M que passat uns mesos on la possibilitat de sortir del país seria més gran.
Després tenen la cara dura de criticar l’actuació de la policia durant la instrucció del sumari... en què quedem: va actuar bé la policia o no? O és que va ser la gent del PP (Aznar, Rajoy, Acebes, Zaplana, etc.) el que van fer de policia de barri i van detenir personalment el culpables de la massacre.
Per les seves paraules dedueixo que va ser així...

(Ah! I el Sindicat Unificat de la Policia ja ha anunciat una querella criminal en contra d’algun dels dirigents del PP. Per usurpació de funcions? Qui sap!!)