dijous, 26 de novembre del 2009

EL TORREÓ DE L'INDIÀ DE XERTA OBTÉ LA SEVA PRIMERA ESTRELLA MICHELIN


Ahir a Madrid es van lliurar les “estrelles” Michelin d’aquest any. El cert és que la 3a estrella aconseguida pel restaurant “el Celler de Can Roca” dels germans Roca va eclipsar (potser mai la paraula ha estat millor amprada) a la resta de guanyadors de la nit, als que també van aconseguir estrelles.
Entre aquests hi estava el restaurant “el Torreó de l’Indià” de Xerta, el restaurant de l’hotel Villa Retiro (****) Crec que és el primer cop que un restaurant de les Terres de l’Ebre aconsegueix una estrella de la prestigiosa guia gastronòmica. Altres restaurants com el d’Amaré de Roquetes hi havia entrat, però sense estrelles.
Sense cap mena de dubte, aquest guardó portarà més clients a l’hotel de Xerta i, de retruc, l’oferta turística de les nostres comarques se’n vora beneficiada.
Buscant a Internet, el cert és que hi ha molt poques referències al restaurant (al menys entre les primeres pàgines) Bé, jo només n’hi he trobat una. Es tracta d’una crítica de Belén Parra al Diari el Mundo del 4 de juny de 2006: “Un prometedor hallazgo en un hotel de Xerta”.
Felicitats!!