dijous, 26 de novembre del 2009

COMUNICAT DEL PRESIDENT DE LA GENERALITAT



El president de la Generalitat agraeix a la premsa catalana, i a tota la societat civil que s’hi ha adherit, l’editorial de suport a l’Estatut
El president de la Generalitat, José Montilla, vol agrair a la premsa editada a Catalunya, i a la resta de mitjans de comunicació i entitats civils que s’hi han adherit, l’editorial conjunt de suport a la constitucionalitat de l’Estatut.



El cap del Govern català assegura sentir-se “identificat” amb el contingut del text editorial, que ha rebut “amb satisfacció” i que qualifica “d’iniciativa històrica”.



El president vol agrair la publicació d’aquest text conjunt “tant pel seu simbolisme, com perquè reflecteix perfectament l’àmplia unitat que hi ha a la societat catalana en la defensa de l’Estatut i de la via institucional per expressar els desitjos i aspiracions del país”.



El president reitera que tant ell mateix com el Govern en el seu conjunt estan “compromesos en la defensa del pacte polític que els catalans han ratificat amb el seu vot”, i afirma que el gest de les empreses editorials “ha suposat un gran suport en la tasca de fer arribar arreu la veu i la voluntat dels ciutadans de Catalunya”.