dilluns, 17 de maig del 2010

"¡A ROBAR CARTERAS!"


Que Zapatero caigui en picat a les enquestes d’opinió té la seva lògica (tota!) Però que el PP de Rajoy pugui perquè el PSOE baixa, encara que entri dintre del que mots puguin considerar normal, jo no li trobo. Què voleu que us digui?
Les mesures anunciades la setmana passada pel president del govern en seu parlamentària són força contundents. Sobre tos si se’ls hi pregunta als funcionaris, que veuran reduïda la seva nòmina a partir del mes e juliol (i que no en calgui veure encara alguna de més greu...) i als jubilats que si bé és cert que se’ls hi ha anat pujat alguna pensió per sobre de l’IPC, a partir del mes de gener, se’ls hi congelarà (i no precisament pel fred que sol fer per aquelles dates) I jo pregunto: Però no queda cap alternativa més que votar al partit de Mariano Rajoy, paradigma de corrupció en aquest país? És que no hi ha partits a l’esquerra que puguin garantir un bon govern?
En aquest cas no em val allò del “vot útil” o del “vot emprenyat”. Ni tampoc altres alternatives (no les vull anomenar) d’àmbits molt més localistes, perquè tampoc són cap garantia d’estabilitat i de bon govern. Podríem posar-hi molts i bons exemples...
Si a les properes eleccions guanya el PP amb Mariano Rajoy al front amb molts dels actuals dirigents com a ministres i altres càrrecs importants dintre del govern, la corrupció quedarà institucionalitzada en aquest país. El ciutadà “sobirà”, haurà escollit “lliure i democràticament” que un grup de vividors que s’han enriquit il•lícitament i, si no ho han fet, ho han tolerat i han deixat que de tant en tant alguns d’aquests diners anessin a parar a les arques del seu propi partir, arribin a dirigir els destins del país.
O sigui, que “¡a robar carteras!” que tot estarà permès!